Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se



Zobrazit:
Celkový počet příspěvků: 3314

Němčina Lektion 5 – Eine Woche in Trier

Prezentace je zaměřena na praktické procvičování znalostí získaných studiem páté lekce – „Eine Woche in Trier“ z učebnice Němčina pro jazykové školy – nově 2. díl – slovní zásoba a komunikační dovednosti k…

Ing. Eva Pospíšilová, publikováno 30.9.2013 8:51, zhlédnuto 901×, hodnocení: Hodnocení: 3

Nervová soustava

Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. V materiálu se žáci seznámí s nervovou soustavou, s jejími částmi a funkcemi. Na konci materiálu je pracovní list v podobě testu.

Ing Lydie Klementová, publikováno 30.9.2013 8:46, zhlédnuto 1697×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Ovčí, kozí sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům nahlédnout na surovinu, na její použití, na její význam ve výživě a na problematiku skladování.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:40, zhlédnuto 871×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Tavené, kyselé sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům nahlédnout na surovinu, její použití, význam ve výživě a skladování.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:38, zhlédnuto 893×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Plísňové sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům nahlédnout na surovinou, její použití, význam ve výživě a skladování.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:36, zhlédnuto 953×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Tvrdé sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:34, zhlédnuto 924×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:32, zhlédnuto 1435×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Kysané mléčné výrobky

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:29, zhlédnuto 1683×, hodnocení: Hodnocení: 2

Mléko – Smetana

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 30.9.2013 8:28, zhlédnuto 952×, hodnocení: Hodnocení: 2

Moorova teorie transakční vzdálenosti

Výklad teorie popisující bariéru existující mezi učitelem a žákem při využití distančních forem výuky a nejen při nich.

Bořivoj Brdička, publikováno 30.9.2013 0:00, zhlédnuto 5906×, 1 komentář

1281 — 1290 z celkem 3314


         
Nejnovější příspěvky ve wiki Nejnovější diskuze Nejnovější blogy Nejnovější komentáře Nejnovější digifolia
26.2.2021 21:54
Emma
Nechali jste si někdy zpracovat podklad pro svoji školní práci od firem, které se na toto…
25.2.2021 14:30
Přihlaste se na první čtyři společenství praxe. Přihlašovací formulář najdete na…
25.2.2021 11:29
Velmi zajímavá a podnětná akce. Zajímaví hosté a zajímavé tipy do výuky. Inspirující.
27.2.2021 12:07
Skupina Revize RVP v ICT / 2021
25.2.2021 9:48
Ivule
fórum Akce
My jsme také začali pomalinku najíždět na takové to školné a děláme ho zdarma, protože…
25.2.2021 8:30
Aktivita Adama Cvika „Imaginární elektronická tužka“ vám napomůže k rozvíjení…
12.2.2021 15:56
Webový server zdarma i placený pro Mac: https://www.mamp.i nf o/ Pro výuku a prezentaci…
16.2.2021 13:12
Skupina Cesta k výjimečnosti
Webová stránka obsahuje základní sylabus, text programu, metodiku a přílohy vzdělávacího…
24.2.2021 16:44
xhusf001
fórum KLUB
Dobrý den, právě se zabývám bakalářskou prací na téma Reklama. V praktické části se…
24.2.2021 12:34
Téměř každý materiál na Metodickém portálu je možné hodnotit a komentovat. Zakládáme…
11.2.2021 15:52
Bořivoji, mockrát Vám děkuji za pozitivní zpětnou vazbu! Já stále vidím nedostatky a…
15.2.2021 15:41
Skupina PPUČ
Přinášíme Vám poslední ohlédnutí za podzimním společenstvím praxe 2020. Jako všechny…