- Předškolní vzdělávání
- Základní vzdělávání
- Základní umělecké vzdělávání
- Speciální vzdělávání
- Gymnaziální vzdělávání
- Odborné vzdělávání
- Jazykové vzdělávání
- Neformální vzdělávání
Německý jazyk – Wiederholung L5–8
Materiál slouží jako finální rekapitulace obsahu učiva páté až osmé lekce učebnice Němčina pro jazykové školy nově 1. Obsahuje krátká opakovací cvičení k mluvnickým jevům. Materiál aktuálně prověří úroveň…
Německý jazyk – Was ziehe ich an? L8
Materiál slouží jako finální rekapitulace obsahu učiva osmé lekce učebnice Němčina pro jazykové školy nově 1. Obsahuje stručný a názorný přehled mluvnických jevů a rovněž krátká opakovací cvičení k těmto jevům a…
Tři generace online pedagogiky
Další z příspěvků kanadského vědce a profesora Athabasca University Terry Andersona, který se zabývá vlivem pedagogiky na online vzdělávání a konstatuje, že technologie v některých případech výukový proces značně ovlivňují.
Tabulkový procesor XX
Tento učební materiál nás seznamuje s převodem souborů a kompatibilitou sešitů vytvořených v MS Office Excel 2007.
Tabulkový procesor XIX
Tento učební materiál seznamuje žáky s aktivováním, s vkládáním doplňků aplikace MS Office.
Náklady, výnosy, hospodářský výsledek podniku
Prezentace je určena pro žáky studijních oborů gastronomie, obchodník. Žáci získají základní vědomosti o podstatě a členění nákladů, výnosů, o podstatě a zjišťování hospodářského výsledku podniku.
Německý jazyk – Im Hotel L7
Materiál slouží jako finální rekapitulace obsahu učiva sedmé lekce učebnice Němčina pro jazykové školy nově 1. Obsahuje stručný a názorný přehled mluvnických jevů a rovněž krátká opakovací cvičení k těmto jevům a…
Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoláda
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.
Potraviny rostlinného původu – Obiloviny
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.
Bankovnictví (Test)
Test je určen pro žáky studijních oborů gastronomie, obchodník. Ověřuje získané znalosti z oblasti bankovnictví formou základních kontrolních otázek.
Nejnovější příspěvky ve wiki | Nejnovější diskuze | Nejnovější blogy | Nejnovější komentáře | Nejnovější digifolia |
---|---|---|---|---|
25.2.2021 9:48
Ivule
fórum Akce
My jsme také začali pomalinku najíždět na takové to školné a děláme ho zdarma, protože…
|
25.2.2021 14:30
v blogu Gramotnosti v praxi
Přihlaste se na první čtyři společenství praxe. Přihlašovací formulář najdete na…
|
25.2.2021 11:29
Velmi zajímavá a podnětná akce. Zajímaví hosté a zajímavé tipy do výuky. Inspirující.
|
16.2.2021 13:12
Skupina Cesta k výjimečnosti
Webová stránka obsahuje základní sylabus, text programu, metodiku a přílohy vzdělávacího…
|
|
24.2.2021 16:44
xhusf001
fórum KLUB
Dobrý den, právě se zabývám bakalářskou prací na téma Reklama. V praktické části se…
|
25.2.2021 8:30
v blogu Gramotnosti v praxi
Aktivita Adama Cvika „Imaginární elektronická tužka“ vám napomůže k rozvíjení…
|
12.2.2021 15:56
Webový server zdarma i placený pro Mac: https://www.mamp.i nf o/ Pro výuku a prezentaci…
|
15.2.2021 15:41
Skupina PPUČ
Přinášíme Vám poslední ohlédnutí za podzimním společenstvím praxe 2020. Jako všechny…
|
|
21.2.2021 22:38
Pepen
I my jsme se docela dost nedávno zabývali ve školce ekologií a hledali jsme si i na internetu…
|
24.2.2021 12:34
v blogu Modernizujeme Metodický portál
Téměř každý materiál na Metodickém portálu je možné hodnotit a komentovat. Zakládáme…
|
11.2.2021 15:52
Bořivoji, mockrát Vám děkuji za pozitivní zpětnou vazbu! Já stále vidím nedostatky a…
|
8.2.2021 13:21
Skupina PPUČ
Společenství praxe tvoří komunity učitelů, odborníků či zástupců neziskového sekturou…
|
|