RSS kanál aktuálního výběru

Zobrazit:
Celkový počet příspěvků: 1734

Příprava pokrmů z ryb

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z ryb a jejich tepelné úpravy.

Eva Pospíšilová, publikováno 6.3.2014 9:16, zhlédnuto 1255×, hodnocení: Hodnocení: 2

Příprava pokrmů z drůbežího masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z drůbežího masa. Drůbeží maso a jeho tepelné úpravy.

Eva Pospíšilová, publikováno 6.3.2014 9:12, zhlédnuto 1116×, hodnocení: Hodnocení: 2

Příprava pokrmů z mletého masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.

Eva Pospíšilová, publikováno 6.3.2014 9:11, zhlédnuto 1247×, hodnocení: Hodnocení: 2

Křesťanství

Prezentace k výuce občanské nauky na středním odborném učilišti zpracovávající základní pojmy křesťanství.

Mgr. Miroslava Wrubelová, publikováno 5.3.2014 8:52, zhlédnuto 1439×, hodnocení: Hodnocení: 1

Politický extremismus a terorismus

Prezentace k výuce občanské nauky na středním odborném učilišti zpracovávající téma politického extremismu a terorismu.

Mgr. Miroslava Wrubelová, publikováno 5.3.2014 8:50, zhlédnuto 2247×, hodnocení: Hodnocení: 1

Prezident ČR

V prezentaci se žáci seznámí s funkcí a pravomocemi prezidenta ČR.

Kateřina Charvátová, publikováno 4.3.2014 8:45, zhlédnuto 1958×, hodnocení: Hodnocení: 2

Podnikání XIX – účtování v 3. účtové třídě

Tento výukový materiál je určen pro žáky druhého ročníku nástavbového studia podnikání. Má za úkol přiblížit účtování v 3. účtové třídě. Jedná se o materiál, který je v průběhu prezentace doplněn výkladem učitele.

Marie Hovorková, publikováno 4.3.2014 8:37, zhlédnuto 1014×, hodnocení: Hodnocení: 3

Stylistika – motivační dopis

Materiál seznamuje žáky se slohovým útvarem motivační dopis administrativního funkčního stylu. Žáci by měli poznat, že každý jazykový projev plní určitou komunikační funkci, které odpovídají také vlastnosti tohoto…

Mgr. Jitka Štolfová, publikováno 4.3.2014 8:36, zhlédnuto 2188×, hodnocení: Hodnocení: 3

Hospodaření se zaměstnanci

Na základě pracovního listu se žáci seznámí se zákoníkem práce.

Mgr. Jana Romová, publikováno 3.3.2014 9:24, zhlédnuto 989×, hodnocení: Hodnocení: 3

Česká kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.

Eva Pospíšilová, publikováno 3.3.2014 9:08, zhlédnuto 1673×, hodnocení: Hodnocení: 2

351 — 360 z celkem 1734


         
Nejnovější příspěvky ve wiki Nejnovější diskuze Nejnovější blogy Nejnovější komentáře Nejnovější digifolia
28.5.2020 16:28
Alena Vysilová
Podle mě je tvoření hlavně u malých dětí nesmírně důležité! My například docela…
27.5.2020 19:30
Jak podporovat pozitivní klima v třídním kolektivu prostřednictvím zážitkových…
30.5.2020 9:48

Dobrý den, dovoluji si upozornit na nepřesnost v metadatech - je zde uvedeno, že se jedná…

29.5.2020 11:52
Skupina Společné vzdělávání
28.5.2020 15:06
Ondřej Vytra
Naprosto klíčová je podle mě kvalitní kancelářská židle. Já jsem si dovezl svou a když…
27.5.2020 11:58
Cílem materiálu je prostřednictvím robůtka, jehož jméno v sobě nese nejen jeho oblíbené…
26.5.2020 18:55
Jemné, moc hezké, měl by si to poslechnout i každý rodič...děkuji za citlivost.Janků
27.5.2020 16:34
Skupina Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR
Online setkání se konalo ve středu 27. 5. 2020.   Metodický portál RVP.CZ využívá…
28.5.2020 13:26
Vysma
Jak je to s cestovními doklady pro děti, když se pořádá hromadný výlet třídy?
20.5.2020 11:21
Paní učitelka 1. stupně Jana Rohová nám představí dlouhodobý projekt pro rozvoj…
25.5.2020 12:04
Dobrý den, Pojetí asistentů pedagoga od 1.1.2020 a jejich financování je pro mne…
27.5.2020 16:27
Skupina Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR
Online setkání se konalo v úterý 26. 5. 2020.   Metodický portál RVP.CZ využívá…