RSS kanál aktuálního výběru

Zobrazit:
Celkový počet příspěvků: 1735

Česká kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.

Eva Pospíšilová, publikováno 3.3.2014 9:08, zhlédnuto 1715×, hodnocení: Hodnocení: 2

Studená kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů – studená kuchyně. Vybrané technologické postupy pokrmů studené kuchyně.

Eva Pospíšilová, publikováno 3.3.2014 9:01, zhlédnuto 1974×, hodnocení: Hodnocení: 2

Zakládání inventáře na slavnostní tabuli

Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zakládáním inventáře na slavnostní tabuli, pravidly pro správné zakládání dle menu.

Bc. Tomáš Kratina, publikováno 3.3.2014 8:56, zhlédnuto 1809×, hodnocení: Hodnocení: 2

Obsluha na lodích

Obsluha na lodích. Obsluha v dopravních prostředcích, práce na lodích, vnitrostátních a mezinárodních lodích.

Bc. Tomáš Kratina, publikováno 3.3.2014 8:54, zhlédnuto 1381×, hodnocení: Hodnocení: 1

Podnikání XX – účtování na výsledkových účtech

Tento výukový materiál je určen pro žáky druhého ročníku nástavbového studia „Podnikání“, má za úkol přiblížit účtování na výsledkových účtech a jejich význam pro sestavení uzávěrky podniku a jeho…

Marie Hovorková, publikováno 27.2.2014 8:49, zhlédnuto 869×, hodnocení: Hodnocení: 2

Diety

Prezentace s výkladem základních pojmů – diety. Vybrané druhy diet a nevhodné potraviny.

Eva Pospíšilová, publikováno 27.2.2014 8:47, zhlédnuto 1760×, hodnocení: Hodnocení: 1

Aditiva v potravinách

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v potravinách. Jak se dělí, jaké výhody jejich užívání má, ale i jaká rizika přináší.…

Ing Lydie Klementová, publikováno 27.2.2014 8:45, zhlédnuto 1297×, hodnocení: Hodnocení: 1

Rozvaha

Prezentace na téma rozvaha. Žáci se seznámí s užitím aktivních a pasivních účtů.

Mgr. Jana Romová, publikováno 26.2.2014 9:04, zhlédnuto 957×, hodnocení: Hodnocení: 2

Enzymy

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák získá základní informace o enzymech. Materiál je zaměřen na enzymy týkající se trávícího ústrojí.

Ing Lydie Klementová, publikováno 26.2.2014 8:41, zhlédnuto 1669×, hodnocení: Hodnocení: 2

Dokumentace

Žáci se v prezentaci seznámí se základními účetními doklady.

Mgr. Jana Romová, publikováno 26.2.2014 8:40, zhlédnuto 677×, hodnocení: Hodnocení: 1

361 — 370 z celkem 1735


         
Nejnovější příspěvky ve wiki Nejnovější diskuze Nejnovější blogy Nejnovější komentáře Nejnovější digifolia
28.7.2020 16:09
fórum KLUB
Vyplnene.
28.7.2020 15:26
Pomocí příběhu nahlédnete společně s robůtkem TIO a Michalem do historie. Dozvíte se,…
13.7.2020 10:21
Dobrý den, trvalý odkaz by neměl být problém např. u služby jdem.cz …
17.7.2020 14:39
Skupina Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR
Online setkání se konalo ve středu 6. 11. 2019.   Metodický portál RVP.CZ využívá…
27.7.2020 17:29
JulieC
Dobrý den. Chtěla bych dceři koupit klávesy nebo klavír…
17.7.2020 15:54
 V současné době není úplně jasný pohled na to, jak a kdy odměňovat děti. Některé…
6.7.2020 13:20
Vážený pane Keršlágere, když jsem učil na fakultě měl jsem neustále dilema, jestli mám…
17.7.2020 14:26
Skupina Metodický portál RVP.CZ, NPI ČR
Online setkání se konalo ve středu 6. 5. 2020.   Metodický portál RVP.CZ využívá…
26.6.2020 21:24
romne
fórum KLUB
Dobrý den, dovoluji si Vás poprosit o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci s…
15.7.2020 10:45
V pořadí sedmá minikonference odborného panelu k matematické gramotnosti se bude konat 26.…
4.7.2020 20:08
Dobrý den, pod obrázkem mluvíte o percentilu (když se umístí na 70. percentilu, je lepší…
7.7.2020 11:02
Skupina PPUČ
Ohlédnutí za společenství praxe Předškolního vzdělávání, které se konalo v Bruntálu…