Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


RSS kanál aktuálního výběru

Zobrazit:
Celkový počet příspěvků: 1783

Příprava pokrmů z drůbežího masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z drůbežího masa. Drůbeží maso a jeho tepelné úpravy.

Eva Pospíšilová, publikováno 6.3.2014 9:12, zhlédnuto 1367×, hodnocení: Hodnocení: 2

Příprava pokrmů z mletého masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.

Eva Pospíšilová, publikováno 6.3.2014 9:11, zhlédnuto 1605×, hodnocení: Hodnocení: 2

Křesťanství

Prezentace k výuce občanské nauky na středním odborném učilišti zpracovávající základní pojmy křesťanství.

Mgr. Miroslava Wrubelová, publikováno 5.3.2014 8:52, zhlédnuto 1978×, hodnocení: Hodnocení: 1

Politický extremismus a terorismus

Prezentace k výuce občanské nauky na středním odborném učilišti zpracovávající téma politického extremismu a terorismu.

Mgr. Miroslava Wrubelová, publikováno 5.3.2014 8:50, zhlédnuto 2560×, hodnocení: Hodnocení: 1

Prezident ČR

V prezentaci se žáci seznámí s funkcí a pravomocemi prezidenta ČR.

Kateřina Charvátová, publikováno 4.3.2014 8:45, zhlédnuto 2559×, hodnocení: Hodnocení: 2

Podnikání XIX – účtování v 3. účtové třídě

Tento výukový materiál je určen pro žáky druhého ročníku nástavbového studia podnikání. Má za úkol přiblížit účtování v 3. účtové třídě. Jedná se o materiál, který je v průběhu prezentace doplněn výkladem učitele.

Marie Hovorková, publikováno 4.3.2014 8:37, zhlédnuto 1195×, hodnocení: Hodnocení: 3

Stylistika – motivační dopis

Materiál seznamuje žáky se slohovým útvarem motivační dopis administrativního funkčního stylu. Žáci by měli poznat, že každý jazykový projev plní určitou komunikační funkci, které odpovídají také vlastnosti tohoto…

Mgr. Jitka Štolfová, publikováno 4.3.2014 8:36, zhlédnuto 2756×, hodnocení: Hodnocení: 3

Hospodaření se zaměstnanci

Na základě pracovního listu se žáci seznámí se zákoníkem práce.

Mgr. Jana Romová, publikováno 3.3.2014 9:24, zhlédnuto 1171×, hodnocení: Hodnocení: 3

Česká kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.

Eva Pospíšilová, publikováno 3.3.2014 9:08, zhlédnuto 2308×, hodnocení: Hodnocení: 2

Studená kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů – studená kuchyně. Vybrané technologické postupy pokrmů studené kuchyně.

Eva Pospíšilová, publikováno 3.3.2014 9:01, zhlédnuto 2707×, hodnocení: Hodnocení: 2

401 — 410 z celkem 1783


         
Nejnovější příspěvky ve wiki Nejnovější diskuze Nejnovější blogy Nejnovější komentáře Nejnovější digifolia
22.9.2021 22:30
imim
Dobrý den,jsem ve škole nová a mám 1 hodinu Vv a 1 hodinu Pv týdně ve třídě dle uč.…
20.9.2021 15:20
Projekt PPUČ zve všechny zájemce o rozvoj gramotností na krátké vzdělávací akce, na…
26.9.2021 8:26
Já bych ty dva přístupy tolik neodděloval. Vrcholem obrovského množství veřejně…
19.8.2021 21:19
Skupina PPUČ
Digifolio náleží týmu workshopu „Oborové dny na Skálovce“. Workshop proběhl na…
21.9.2021 19:37
Ivana
Dobry den, potrebovala bych, prosim, vedet, v jake vyhlasce najdu definovanou napln prace vedouci…
15.9.2021 9:32
Středoškoláci si vyzkouší práci marketéra nebo projekťáka. Začínají oblíbené…
13.9.2021 10:29
Odkaz jako reklama byl deaktivován. Redakce Metodického portálu RVP.CZ
12.7.2021 20:11
V příloze pdf najdete metodický postup + přílohy, jak realizovat toto téma, Toto téma je…
9.9.2021 13:17
Dominika
Dobrý den, nevíte prosím, zda má mateřská škola, kterou dítě navštěvovalo před…
13.9.2021 10:08
Možná už jste viděli některé díly seriálu Ochránce. Lukáš Vaculík jako školský…
11.9.2021 7:24
Paní Milá nám podstrčila nenápadnou reklamu na službu, která nabízí pronájem…
12.7.2021 20:10
Projekt Programy pro školy – ROZVOJ KOMPETENCÍ PRO DEMOKRATICKOU KULTURU   Operační…