Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


RSS kanál aktuálního výběru

Zobrazit:
Celkový počet příspěvků: 1770

Němčina Německý jazyk – Familie II + III

Materiál obsahuje přehledně zpracovaná cvičení, která vycházejí z odborné slovní zásoby a vybraných gramatických jevů.

Lucie Břicháčková, publikováno 9.7.2013 9:05, zhlédnuto 1496×, hodnocení: Hodnocení: 2

Potraviny rostlinného původu – Luštěniny

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím, významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 9.7.2013 8:57, zhlédnuto 1776×, hodnocení: Hodnocení: 3

Potraviny rostlinného původu – Brambory

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím, významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 9.7.2013 8:56, zhlédnuto 2038×, hodnocení: Hodnocení: 3

Stát a národ

Poznámky a aktivita k učební látce Stát a národ, která zahrnuje, co vlastně stát a národ je, jeho vznik a funkce.

Kateřina Charvátová, publikováno 8.7.2013 9:21, zhlédnuto 4286×, hodnocení: Hodnocení: 2

Oděvní textilie

Žáci jsou v prezentaci seznámeni se zpracovatelskými a užitnými vlastnostmi textilií, s požadavky zákazníků na různé typy oděvů – sukně, kalhoty, halenka, sako a plášť. Autorkou materiálu je Ing. Ilona Pirichová.

Mgr. Simona Vágnerová, publikováno 8.7.2013 9:15, zhlédnuto 2108×, hodnocení: Hodnocení: 1

Účtování výrobků

Prezentace z oblasti účetnictví – Účtování výrobů. V úvodu prezentace si žáci zopakují učivo o zásobách a výrobcích. Schéma studenty vede k zaúčtování výroby a prodeje výrobků u plátce a neplátce DPH. Studenti…

Ing. Marcela Vlachová, publikováno 8.7.2013 8:46, zhlédnuto 1667×, hodnocení: Hodnocení: 2

Evidence majetku a závazků

Prezentace přehledně ukazuje evidenci v majetku, u závazků a pohledávek v daňové evidenci podnikatele. Studenti si neopomenou inventární a skladní kartu, dále vyhotoví zápis do knihy faktur přijatých a odeslaných o vzniku…

Ing. Marcela Vlachová, publikováno 8.7.2013 8:42, zhlédnuto 1180×, hodnocení: Hodnocení: 2

Maso – uzenářské výrobky

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím, významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 8.7.2013 8:39, zhlédnuto 1076×, hodnocení: Hodnocení: 2

Maso – uzeniny

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.

Bc. Lada Marholdová, publikováno 8.7.2013 8:37, zhlédnuto 1139×, hodnocení: Hodnocení: 2

Podnikání IV – Majetek podniku

Tento výukový materiál je určen pro 1. ročníky nástavbového studia "Podnikání". Jedná se o materiál s výčtem možností pořízení majetku podniku, jeho členění a stanovení pořizovací ceny.

Marie Hovorková, publikováno 4.7.2013 9:02, zhlédnuto 1293×, hodnocení: Hodnocení: 2

761 — 770 z celkem 1770


         
Nejnovější příspěvky ve wiki Nejnovější diskuze Nejnovější blogy Nejnovější komentáře Nejnovější digifolia
30.7.2021 11:33
TIP
fórum KLUB
Velmi doporučuji nechat práci zkontrolovat na https://formatovan i-d ok umentu.cz/?fbcli ...…
15.7.2021 16:38
Jak mohou spolupracovat učitelé hudební výchovy a informatiky? Jaké digitální kompetence…
21.7.2021 8:13
Vyrážíme často s přáteli na túry po celé ČR. Ne vždy spoléháme na to, že si budeme…
12.7.2021 20:11
V příloze pdf najdete metodický postup + přílohy, jak realizovat toto téma, Toto téma je…
27.7.2021 16:08
Jan Tomsa
Vážení kolegové, stojíte o to, aby vyšla nová knihy pro studenty, která jim studium…
14.7.2021 17:57
V kontextu uvedených vzdělávacích modulů jsou v rámci projektu APIV A, a ve spolupráci…
20.7.2021 11:34
Otázka posluchače: Najdu někde přehledný soupis technik formativního hodnocení?…
12.7.2021 20:10
Projekt Programy pro školy – ROZVOJ KOMPETENCÍ PRO DEMOKRATICKOU KULTURU   Operační…
23.7.2021 10:46
Yannis
Ahoj, Moji studenti byli infikováni (14 studentů z 18). Tak jsem se o ně bál. Online lekce…
13.7.2021 17:20
V rámci systémového projektu APIV A vznikají také 3 výcvikové vzdělávací moduly…
10.7.2021 22:56
Na tý škole... um, parodii na školu je vás škoda.
12.7.2021 10:44
V příloze pdf najdete metodický postup + přílohy, jak realizovat toto téma. Toto téma je…